Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Darivanje
  • 23.12.2017. 12:00

Darujemo knjige "Dobre priče" Anđe i Vjeke Hudolina!

Komentirajte i osvojite knjigu sjajnih priča naših poljoprivrednika!

Foto: Vedran Stapić
  • 1.408
  • 84
  • 0

Vrijeme je darivanja! I mi vas darujemo! Za ovaj Božić možete osvojiti knjigu "Dobre priče - reportaže i zapisi", autora Anđe i Vjeke Hudolina. Potrebno je tek ispod teksta ostaviti komentar, vaše mišljenje o važnosti ovakvih članaka o poljoprivredi i poljoprivrednicima koji su sigurno budućnost Hrvatske te zašto baš vašoj kućnoj biblioteci trebaju Dobre priče? Darujemo osam najboljih!

Ova se knjiga, kao i prošlogodišnja, sastoji od reportaža, zapisa, intervjua i atraktivnih fotografija objavljenih na stranicama Agrokluba, najvećeg poljoprivrednog portala u regiji te u zagrebačkom Gospodarskom listu, dvotjedniku koji ove godine proslavlja 175. rođendan.

Dobre priče Anđe i Vjeke Hudolina dobile nastavak!

Riječ je o knjizi sa 176 kolor stranica, a objavljena je u bibliotici Miloduh. Osim ne dobrih, nego sjajnih priča o većinom pozitivnim primjerima obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, poljoprivrednih obrta i tvrtki, zadruga, ovdje ćete naći priče o seoskom turizmu te zanimljivosti o ljudima koji koji kroz svoj agrohobi proizvode i žive u skladu s prirodom i tako žive poljoprivredu 24 sata na dan.

Kako naručiti Dobre priče?

Knjiga "Dobre priče 2 - reportaže i zapisi Anđe i Vjeke Hudolina objavljena je u izdanju Radija Bljesak Okučani (suizdavači su Tiskara, Nova Gradiška i OPG Hudolin, Dragalić), a možete ju naručiti kod izdavača, Radija Bljesak Okučani po cijeni od 84 kune (uračunat i PDV) na broj 035/371-444, putem maila radio-bljesak@sb.htnet.hr ili na adresi Bl. k. Alojzija Stepinca 24
Okučani, Radio "Bljesak" Okučani.

Komentare možete ostaviti do 27. prosinca 2017.

Foto: Vedran Stapić


Tagovi

Dobre priče Vjeko Hudolin Knjiga Darivanje Agroklub


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Stiglo nam je astronomsko proljeće. Jedna zanimljivost: sve do 2050. godine počinjat će 20.3. Između 2050. i 2100. godine naizmjence 19. i 20. ožujka, a tek nakon 2100. se početak proljeća opet vraća na 21. ožujka, piše na FB stranici Kad ć... Više [+]