Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Intervju - Lateran Agro
  • 22.05.2015. 13:30

Dan edukacija i demonstracija strojeva!

Lateran Agro 23.5. organizira Dane otvorenih vrata, a mi Vam donosimo kratki intervju sa voditeljem prodaje i ključnih kupaca, gosp. Goranom Vukelić.

  • 985
  • 52
  • 0

Sutra, u subotu 23.05.2015. u 10 sati, tvrtka Lateran Agro otvara svoja vrata i poziva sve zainteresirane na predstavljanje novog i postojećeg asortimana proizvoda s kojima nastupa na tržištu. Na tu temu razgovaramo sa gospodinom Goranom Vukelić, voditeljem prodaje i ključnih kupaca, koji svoje iskustvo u prodaji i distribuciji poljoprivredne mehanizacije broji već preko 20 godina.

Na temelju Vašeg dosadašnjeg iskustva što nam možete reći o tržištu poljoprivredne mehanizacije u Hrvatskoj?

Nakon dugogodišnjeg rasta i razvoja tržišta od kraja devedesetih, ipak unazad 5-7 godina tržište je konstatno bilo u padu, a nakon pada i u svojevrsnoj stagnaciji. Početkom ove godine osjeti se mali optimizam čemu su uvelike zaslužne mjere ruralnog razvoja.

Što mislite o provedbi mjera ruralnog razvoja?

Donešene mjere ruralnog razvoja su svakako pozitivna stvar za našu poljoprivredu, ali činjenica je da će donijeti određene promjene na tržištu poljoprivredne mehanizacije koje će za neke distributere biti negativne, ali za neke i pozitivne. Natječaj 4.2 i 4.2 je pokazao veliki interes poljoprivrednika i nadamo se da će iskazane želje poljoprivrednih proizvođača biti i ostvarive.

Što je novo u Lateranu?

Lateran se preko 20 godina bavi prodajom i distribucijom širokog asortimana poljoprivredne mehanizacije. Budući da sam zadnjih desetak godina bio vezan za Massey Ferguson brand, svojim iskustvom, koje svakodnevno prenosim na svoje kolege, logičan korak je bio pokušati svjetski brand broj 1. kvalitetno zastupati i na hrvatskom tržištu. Stoga je Lateran početkom godine postao regionalni zastupnik za Massey Ferguson. Ono što je vrlo bitno za naglasiti je dostupnost velikog broja različitih tipova traktora na lageru, kvalitetna i brza isporuka originalnih rezervnih dijelova i profesionalna servisna usluga u suradnji sa mobilnom servisnom jedinicom Agrotim Orahovica.

Što posjetitelji mogu očekivati u subotu na danu otvorenih vrata?

Još jednom ovim putem pozivamo sve da nas posjete u subotu, program započinje u 10.00 sati sa tri kratka i zanimljiva predavanja nakon kojih slijedi prezentacija strojeva u dvorištu. Uz sve navedeno organizirali smo čitav niz akcijskih i promotivnih aktivnosti na strojeve i rezervne dijelove.

Kompletan program možete vidjeti u nastavku:

  1. 10.00 - 12.00 - Edukacijski program - 3 predavanja:

    Poljoprivredni Fakultet Osijek - prof. Đuro Banaj, pravilna upotreba pesticida i najava buduće suradnje sa tvrtkom Lateran
    Ruralni Razvoj - mjera 6.3. - Josipa Rosandić, konzultant
    Agrivi - inteligentno upravljanje poljoprivredom - Pavle Vidaković, ing.
  • 12.00 - 13.30 - Prezentacija strojeva izloženih u dvorišnom prostoru:

    Massey Ferguson - 15 minuta
    Fliegl - 10 minuta
    OLT - 10 minuta
    Karcher PROFI uređaji, Clinex sredstva za čišćenje - 10 minuta
    Vogel & Noot - 10 minuta
    Agromehanika - 10 minuta
    Lely - 10 minuta
    Ino - 10 minuta
    SIP - 10 minuta
  • 13.30 - Zakuska - Poslovno druženje, pojedinačne prezentacije i odgovori sukladno interesima sudionika.

Više o samom događaju pročitajte u članku "Povedite obitelj na Dane otvorenih vrata!". Vidimo se u Lateranu!


Tagovi

Lateran Agro Dani otvorenih vrata Goran Vukelić Voditelj prodaje Pavle Vidaković Karcher Prezentacija strojeva Vogel Noot Massey Ferguson Edukacije Intervju

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Nedjeljni obilazak polja ;)