Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Copa-Cogeca
  • 07.02.2016. 15:00

Copa-Cogeca Romiću: štitimo glas HR farmera!

Ministar Romić primio je pismo potpore od glavnog tajnika Copa-Cogeca organizacije, Pekka Pesonena!

  • 896
  • 200
  • 0

Glavni tajnik Copa-Cogeca Pekka Pesonen je ovih dana uputio zanimljivo i poticajno pismo novom hrvatskom ministru poljoprivrede RH prof. dr. Davoru Romiću, koji je podsjetio kako su OPG-ovi temelj hrvatske poljoprivrede.

To nam je iz Odjela regionalnog razvoja Hrvatske poljoprivredne komore za Agroklub potvrdila Tajana Radić, poslavši nam i prijevod spomenutog pisma, koje je potpisao Pekka Pesonen.

Copa-Cogeca zastupa 23 milijuna poljoprivrednika i 22 tisuće zadruga

"Poštovani ministre, iznimno mi je drago čestitati Vam na imenovanju za ministra poljoprivrede u okviru Vlade Republike Hrvatske te Vam želim puno uspjeha za vrijeme mandata. Copa-Cogeca predstavlja jedinstveni glas poljoprivrednika i poljoprivrednih zadruga u Europskoj uniji.

Pismo potpore ministru Romiću!

Zajedno omogućavaju održivu, inovativnu i konkurentnu poljoprivredu u EU, jamčeći zaštitu hrane za pola milijarde stanovnika diljem Europe. Copa zastupa više od 23 milijuna poljoprivrednika i njihovih članova obitelji, dok Cogeca zastupa interese 22 tisuće poljoprivrednih zadruga", tvrdi u svom pismu tajnik Copa-Cogeca Pekka Pesonen.

Organizacija štiti i glas hrvatskih poljoprivrednika

"Želio bih naglasiti da naša organizacija štiti glas hrvatskih poljoprivrednika i poljoprivrednih zadruga na razini EU, s obzirom na to da je Hrvatska poljoprivredna komora punopravni i aktivni član organizacije Copa i Cogeca. Siguran sam da će Vaše opsežno akademsko iskustvo u poljoprivredi, kao i Vaša predanost, biti dragocjeni u procesu donošenja odluka za zajedničku poljoprivrednu politiku u Europskoj uniji. Nadam se da ćemo uspješno surađivati. S poštovanjem, glavni tajnik Pekka Pesonen", kaže se na kraju pisma.


Tagovi

Pekka Pesonen Copa-Cogeca Davor Romić Pismo potpore HPK

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Kompanija Volkswagen oborila je novi rekord u prodaji. I ne, ne radi se o automobilima. Riječ je o njihovoj poznatoj curry kobasici.  Tako je u 2023. godini prodano je 8,33 milijuna kobasica, uključujući sve varijante. To je oko 400.000 viš... Više [+]