Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Amazone
  • 22.09.2016. 13:30

Amazone preuzeo proizvodnju plugova Vogel&Noot

Tvornica za proizvodnju plugova Vogel&Noot u Mađarskoj prodana je njemačkoj tvrtki Amazone!

Foto: Amazone.de
  • 4.028
  • 195
  • 0

Njemačka tvrtka Amazone, proizvođač priključnih poljoprivrednih strojeva kupila je tvornicu za proizvodnju plugova Vogel&Noot u Mosonmagyaróváru u Mađarskoj.

U aukciji za kupovinu organiziranoj 19. rujna 2016., tri investitora su preuzele i postale vlasnicima tri velika dijela proizvodnje tvrtke Vogel&Noot. Kao rezultat nadmetanja, tvrtka Amazone preuzima proizvodnju plugova, kao i sva druga prava vezana za plugove Vogel&Noot.

Kao što je već poznato, matična tvrtka Vogel&Noot Landmaschinen GmbH & Co KG čije je sjedište u Vartbergu u Austriji morala je početkom kolovoza 2016. podnijeti zahtjev za stečaj. Poslije podnošenja zahtjeva za stečaj i utvrđenoj nelikvidnosti, podružnicu u Mosonmagyaróváru kompletno preuzima Amazone.

Tvrtka Amazone će upotpunosti preuzeti proizvodnju kompletnog ranga plugova Vogel&Noot i tako upotpuniti ponudu svojih proizvoda. Rezervne dijelove za postojeće plugove Vogel&Noot također će osigurati Amazone. Ovom kupovinom, Amazone grupa će osim pet postojećih lokacija na kojima se odvija proizvodnja u Njemačkoj, Francuskoj i Rusiji sada dodati i lokaciju na jugoistoku Europe. Mosonmagyaróvár se nalazi na jugozapadu Mađarske u blizini austrijsko-mađarske granice.

Autor: MAS, Foto: Amazone.de


Tagovi

Vogel&Noot Plugovi


Autorica

Verica Matić

Više [+]

Administratorica na Agroklubu. Magistra je turizma, a "zalutala" je i pronašla se u poljoprivrednim vodama. Vjeruje u tradicionalne vrijednosti i digitalne trendove.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Poštovani, nekaj mi je napalo ružmarin koji stoji na lođi cijelo vrijeme (već drugu godinu), nisam sigurna dal su uši ili pepelnica od previše zalijevanja? Na svaki način trebam riješiti taj problem pa sam planirala obrezati sve do korijena... Više [+]