Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • IPARD
  • 22.11.2014. 09:00

1,7 mil. kuna iz IPARD-a za rekonstrukciju cesta

Korisnici IPARD mjere 301 mogu ostvariti do 100 povrata uloženih sredstava, što je motiviralo mnoge jedinice lokalne samouprave u Hrvatskoj da se prijave na natječaje.

Foto: depositphotos.com
  • 133
  • 6
  • 0

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju isplatila je još jedan projekt iz IPARD programa, ovaj put za završeno ulaganje u sklopu mjere 301 "Poboljšanje i razvoj ruralne infrastrukture" čiji su korisnici jedinice lokalne samouprave, odnosno općine i gradovi do 10.000 stanovnika.

Korisnici IPARD mjere 301 mogu ostvariti do 100% povrata uloženih sredstava, što je motiviralo mnoge jedinice lokalne samouprave u Hrvatskoj da se prijave na natječaje za ovu mjeru s ciljem poboljšanja i razvoja ruralne infrastrukture. Zadnja isplata za ovu mjeru išla je Općini Cestica u Varaždinskoj županiji. Općina je ulagala u rekonstrukciju javnih lokalnih nerazvrstanih cesta te joj je isplaćeno 1.736.438,05 kn.

Foto: depositphotos.com


Tagovi

APPRRR IPARD program Rekonstrukcija cesta Općina Cestica Razvoj ruralne infrastrukture Ulaganja

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Fruška gora se uveliko budi. Među skrivenim lepotama je i jezerce u Rivičkom potoku. Ljubičasti cvet je lekoviti plućnjak (Pulmonaria) od kojeg se prave čajevi protiv kašlja. Da li ste znali za ovo jezerce? Foto: Zoran Grco Grčić