Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Oštećeni pčelar
  • 09.10.2015. 10:55

Kupljeni med i vosak zaboravio platiti

Nije rijetkost da pčelari svoje proizvode nude preko internetskih oglasnika. Većina kupoprodaja završi na obostrano zadovoljstvo, no mladi pčelar iz okolice Požege, nije bio te sreće.

Foto: depositphotos.com, tutye
  • 431
  • 42
  • 0

Prema informacijama Policijske uprave požeško-slavonske, dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 31-godišnjim hrvatskim državljaninom s područja grada Jastrebarskog, kojeg se sumnjiči da je 09. kolovoza ove godine, od 25-godišnjeg pčelara iz Mihaljevaca, mjesta nedaleko od Požege, dogovorio kupnju meda i pčelinjega voska koji nije platio.

Oprez kod prodaje preko oglasa

Naime, kako neslužbeno doznajemo, pčelar je početkom kolovoza ove godine, na jednom internetskom oglasniku oglasio prodaju dvaju spomenutih proizvoda. Nakon nekoliko dana, javio mu se osumnjičeni te naručio pošiljku od 16 kilograma pčelinjeg voska i dva kilograma meda. Mihaljevčanin je poslao pošiljku za koju mu je rečeno da će biti plaćena prilikom preuzimanja. No kako se to nije dogodilo, prijevaru je prijavio policiji. Šteta je procijenjena na više od 1.000 kuna, a protiv počinitelja će biti podignuta kaznena prijava.

Foto: depositphotos.com, tutye


Tagovi

Policijska uprava Požeško-slavonska Jastrebarsko Hrvatski državljanin Pčelar Mihaljevac Požega Med Pčelinji vosak Internetski oglasnik Pošiljka Plaćanje Preuzimanje Šteta Kaznena prijava


Autorica

Sandra Špoljar

Više [+]

Autorica i upravna pravnica Sandra Špoljar dolazi iz Koprivnice, gdje je na razne načine, tradicijom i obiteljski, vezana uz poljoprivredu. Godinama je radila kao novinarka u informativnom programu HTV-a te za Plodove zemlje i Agroglas.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Zamislite da ujutro nađete nekog kako spava u šatoru na Vašem imanju, što biste napravili? To je naime sasvim normalna pojava i pravno formulirana radnja u nekim zemljama Europe. Ne znam koliko je precizna, ali ova karta pokazuje zemlje gdj... Više [+]