Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Šumom i drumom
  • 19.04.2014. 13:00

Nove povoljnije kreditne ponude ;)

Kako je danas percepcija stvar okolnosti - nadam se da će svatko za sebe naći najbolju ponudu.

Foto: depositphotos.com
  • 537
  • 89
  • 0

U očekivanju sufinanciranja iz europskih fondova, gotovo sve banke u suradnji sa Ministarstvom financija Republike Hrvatske, od 1. travnja uvode nove kredite za sve poljoprivrednike. Kako tvrde, dugogodišnjim iskustvom razvili su razne kreditne proizvode kako bi svima nama jednom i zauvijek pružili najbolje financijske usluge. Banke u hrvatskom vlasništvu naglasak daju konkurentnosti i napretku hrvatskog gospodarstva, podupirući pritom proizvodnju i izvoznike. Naravno, svi kreditni proizvodi su za poticaj i razvoj gospodarstva. No postoje i neki uvjeti. Kako je danas percepcija stvar okolnosti, nadam se da će svatko za sebe naći najbolju ponudu.

Brzi kredit. Idealna ponuda za sve koji gotovinu trebaju vrlo hitno, a posjeduju krave. Za realizaciju je dovoljno nazvati banku kako bi vam novčana sredstva isplatila na vas tekući račun u roku od 24 sata. Maksimalan iznos kredita je 42 kune. Najvažnija stvar u cijeloj priči je da ovdje nema nikakvih kamata, nego im samo tijekom sljedećeg dana odnesete jednu veću zdravu kravu smeđe boje. Ukoliko ste umirovljenik, onda boja krave nije važna.

Bubreg paleta. Radi veće količine novca, realizacija nije odlika ove palete jer traje čak i do tri dana. Dakle, nakon što ste se pregledali na sistematskom pregledu, da ste potpuno zdravi kirurškim zahvatom vam se odstranjuje jedan bubreg te nakon što sa kirurgije banka dobije potvrdu, slijedi isplata u maksimalnom iznosu kredita do 350 kuna. Uz poček od jedne godine, rok otplate kamatne stope od 6,4% određen je do 2 mjeseca. Banka naravno ne daje nikakvo jamstvo za moguće komplikacije prilikom zahvata, ali ni ne odgovara za eventualne zdravstvene poteškoće nakon realizacije kredita.

Uskrs opcija. Boljem blagdanskom raspoloženju banke su uspjele doskočiti sa ovom fantastičnom ponudom. Potrebno je samo otići u poslovnicu i nakon potpisanog ugovora vam se na ruke kunski uz valutnu klauzulu isplaćuje 100 kuna. Ukoliko se odlučite na jednokratno vraćanje kredita u roku od 10 dana, fiksna kamata iznosi 19,3% koju vraćate direktno u poslovnicu zajedno sa svim jajima i šunkom te kolačima koji su vam ostali od blagdana.

Sretno financiranje. Ne kaze se uzalud da najbolje ide uvijek za kraj. Kredit se ugovara s rokom otplate od 12 mjeseci, uz povoljnu kamatu, a sredstvima možete raspolagati u roku od samo četiri sata od potpisivanja ugovora. Iz segmenta kreditiranja malih i srednjih poduzetnika i obrtnika, ovo je vjerojatno najbolja ponuda. Iznos kredita ogranicen je sa 580 kuna, a na potpisivanje ugovora, osim potvrde o prebivalištu, potrebno je donijeti 7 kokoški, jedno manje rolano prase, dimljenu plećku, dvajst svježih jaja A kategorije i minimalno dvije litre graševine po slobodnom odabiru.

U ovom teškom vremenu konačno se i za nas vidi svjetlo na kraju tunela. Svim čitateljima portala želim sretan i blagoslovljen Uskrs.

Foto: depositphotos.com


Tagovi

Kredit Kreditne linije Financijske usluge Brzi kredit Uskrs opcija Novčana sredstva Banka Konkurentnost Sretno financiranje Bubreg paleta Kamatna stopa Fiksna kamata Valutna klauzula Jamstvo


Autor

Krunoslav Štiks

Više [+]

Kruno je ljubitelj nota iz Osijeka i broji 36 godina. Pisao i piše za razne portale, knjige i časopise. Čvrsto se drži one stare mudrosti: "Nije sretan onaj tko puno ima, sretan je onaj koji malo treba".

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

No farmer no food, no food no future!