Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Izbori 2015
  • 17.10.2015. 16:30

Ostaje li Jakovina ministar poljoprivrede?

SDP je objavio izborne liste za predstojeće izbore. Među ministrima koji imaju razloga za zadovoljstvo je i Tihomir Jakovina, jer će, u najgorem slučaju biti saborski zastupnik.

Foto: PIXSELL
  • 755
  • 100
  • 0

Aktualni hrvatski premijer i predsjednik SDP-a Zoran Milanović, predstavio je na današnjoj sjednici Predsjedništva stranke, izborne liste koalicije Hrvatska raste u kojoj su osim SDP-a još i HNS, Hrvatski laburisti, HSU, A-HSS te Zagorska stranka.

Ministar poljoprivrede Tihomir Jakovina nema razloga za nezadovoljstvo, jer se nalazi na visokom drugom mjestu V izborne jedinice koja obuhvaća Požeško-slavonsku, Brodsko-posavsku i Vukovarsko-srijemsku županiju koje mu omogućava gotovo siguran ulazak u Hrvatski sabor i osigurava sve blagodati koje saborski zastupnici imaju.

Premijer zadovoljan radom Jakovine?

Pobijedi li SDP, Jakovina završava u Saboru, a možda i na dosadašnjoj funkciji.

Ukoliko SDP s koalicijskim partnerima izađe kao pobjednik i iz ovih izbora, nije nemoguće da Jakovina i dalje ostane prvi čovjek hrvatske poljoprivrede. Iz svega toga proizlazi da je premijer dosadašnjim Jakovininim radom zadovoljan.

Foto: PIXSELL


Tagovi

Zoran Milanović Izborne lista Hrvatska raste V izborna jedinica Tihomir Jakovina Požeško-slavonska županija Brodsko-posavska županija Vukovarsko-srijemska županija Hrvatski sabor Saborski zastupnici


Autorica

Sandra Špoljar

Više [+]

Autorica i upravna pravnica Sandra Špoljar dolazi iz Koprivnice, gdje je na razne načine, tradicijom i obiteljski, vezana uz poljoprivredu. Godinama je radila kao novinarka u informativnom programu HTV-a te za Plodove zemlje i Agroglas.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Što će Brad pit' na ovogodišnjem Oskaru?

Brad Pitt nije nominiran ni za jednu nagradu na ovogodišnjem Oskaru, ali i dalje ima važnu ulogu na ovoj ceremoniji. Njegov zadatak je osvježiti goste i to - šampanjcem....

Više [+]