Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Biocrystal energizator
  • 01.04.2015. 11:55

Energizatori za biljke na bazi kristala!

Riječ je o proizvodu Biocrystal energizator za bilje, koji je osmislila, dizajnirala i proizvela tvrtka Biocrystal technologies iz Rijeke.

  • 1.705
  • 99
  • 0

Danas je na izuzetno popularnoj crowd funding platformi Indiegogo (platformi za kolektivno financiranje) osvanuo je i jedan hrvatski projekt.

Riječ je o proizvodu Biocrystal energizator za bilje, koji je osmislila, dizajnirala i proizvela tvrtka Biocrystal technologies iz Rijeke, a koji je na tržištu poznat pod nazivom Vito & Flora.

Vito i Flora (kao originalna inovacija iz Hrvatske), jedinstveni su u svijetu i predstavljaju potpuno prirodan i neškodljiv dodatak za brži i zdraviji rast te ljepši izgled sobnog bilja i lončanica. Pozitivno djelovanje ovog proizvoda temelji se na dobro znanim i dokazanim efektima kristala i njihovom pozitivnom djelovanju na sva živa bića (ljude, životinje i biljke). Ta najbolja svojstva kristala primjenjena su kroz Biocrystal tehnologiju, na kojoj se i temelji Biocrystal energizator za bilje.

Izlazak na Indiegogo crowd funding platformu ima za cilj prikupiti dodatna, tako potrebna sredstva za proizvodnju Vita i Flore u značajnijim količinama, čime će i cijena samog proizvoda biti dostupnija što širem krugu ljudi koji razmišljaju o zdravom okolišu i biljkama koje se tretiraju na potpuno prirodan način. "Nadalje, sredstva koja prikupimo putem crowd funding platforme uložit ćemo u daljnja istraživanja i testiranja Biocrystal energizatora za biljke, te mogućnosti njihove primjene i na većim vanjskim površinama", govore u tvrtki.

"Pored toga, uvjereni smo da je ova kampanja još jedan način za sjajnu prezentaciju inovativnosti hrvatskih poduzetnika, te vas pozivamo da nas u tome, u okviru svojih mogućnosti i podržite."

Pozivamo Vas da pogledate video kojim je Vita i Flora predstavljena cijelom svijetu:


Tagovi

Biocrystal energizator Biocrystal technologies Rijeka Vito & Flora Crowd funding Istraživanje Sobno bilje Lončanice Efekt kristala


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Hrvatska rosé vina osvojila 17 medalja Na najvećem specijaliziranom natjecanju za rosé vina na svijetu Concours Mondial de Bruxelles hrvatski vinari osvojili su17 medalja - 8 zlatnih i 9 srebrnih. Četiri zlatne medalje osvojile su dalmatins... Više [+]