Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Potpore županije
  • 16.02.2017. 12:00

Potpore Šibensko-kninske županije agraru

Zahtjevi se poštom ili osobno dostavljaju na adresu Šibensko-kninske županije, Upravnog odjela za poljoprivredu i ruralni razvoj, a natječaj ostaje otvoren do 31. ožujka 2017.

Foto: pixabay.com, AdinaVoicu
  • 1.530
  • 146
  • 0

Šibensko-kninska županija na svojim službenim stranicama objavila je Javni poziv za podnošenje zahtjeva za dodjelu subvencija za poticanje razvitka poljoprivrede u 2017. godini.

Bespovratna novčana sredstva dodjeljuju se za poticanje razvitka poljoprivrede u Šibensko-kninskoj županiji u 2016. za 10 različitih aktivnosti, među kojima je i potpora mladim poljoprivrednicima, potpora za provođenje novih tehnika i znanja u poljoprivrednoj proizvodnji, potpora za osiguranje poljoprivredne proizvodnje i potpora malim investicijama u poljoprivredi.

Korisnici potpora mogu biti fizičke i pravne osobe koje su upisane u odgovarajuće registre za obavljanje poljoprivrednih djelatnosti s poljoprivrednom proizvodnjom i poljoprivrednim površinama na području ove županije.

Uvjeti za dobivanje subvencije utvrđeni su Programom potpora poljoprivredi na području Šibensko-kninske županije za 2016.-2020. godine, koji se, zajedno s propisanim obrascima za podnošenje zahtjeva, može naći na službenim stranicama Županije.

Zahtjevi se poštom ili osobno dostavljaju na adresu Šibensko-kninske županije, Upravnog odjela za poljoprivredu i ruralni razvoj, a natječaj ostaje otvoren do 31. ožujka 2017.

Foto: pixabay.com, AdinaVoicu


Tagovi

Šibensko-kninska županija Potpore Agrar


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Tisuće španjolskih poljoprivrednika prosvjedovalo u Madridu: Guše nas pravila ZPP-a

Tisuće španjolskih poljoprivrednika i jučer su, 17. ožujka, prosvjedovali u središtu Madrida.  Kako piše dw.com, u centar glavnog grada stigli su sa stotinama traktora, z...

Više [+]