Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Mjera 6
  • 17.12.2016. 12:00

Malim poljoprivrednicima novi milijun!

Malim poljoprivrednicima isplaćeno novih milijun kuna iz Programa ruralnog razvoja!

  • 4.000
  • 460
  • 0

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju isplatila je prvu ratu za još 18 korisnika unutar mjere 6 Programa ruralnog razvoja - Razvoj poljoprivrednih gospodarstva i poslovanja, operacije 6.3.1. "Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava", u ukupnom iznosu većem od milijun kuna.

Podsjetimo, poljoprivrednicima se odobrava fiksna potpora u iznosu od 15.000 eura u kunskoj protuvrijednosti - odnosno financira im se 100% ukupno prihvatljivih troškova projekta.

O novim poreznim propisima za OPG-ove unutar Mjere 6!

Ovu potporu mali poljoprivrednici mogu iskoristiti za kupnju domaćih životinja, bilja, sjemena i sadnog materijala, kupnju zemljišta, mehanizacije i opreme te kupnju, građenje ili opremanje objekata u svrhu obavljanja poljoprivredne proizvodnje ili prerade.

U okviru ove operacije mogu se podizati novi nasadi, poboljšati kvaliteta poljoprivrednog zemljišta te izgraditi objekti za prodaju i prezentaciju vlastitih poljoprivrednih proizvoda.

Nove isplate za 78 malih poljoprivrednika!

Svi projekti malih poljoprivrednika koje je odobrila Agencija za plaćanja mogu biti isplaćeni u dvije rate - 50% potpore korisnici mogu zatražiti odmah nakon Odluke o dodjeli sredstava, a preostalih 50% nakon provedenih aktivnosti iz poslovnog plana. Potpora unutar podmjere 6.3 može se dodijeliti samo jednom tijekom programskog razdoblja 2014.-2020. po jednom malom poljoprivrednom gospodarstvu.

Popis svih korisnika možete pogledati ovdje.


Tagovi

Mjera 6 PRR Isplata


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

U Gudovcu živo na proljetnom sajmu. Jedni kažu da je skupo, dok drugi troše bez pitanja. Jedni su sretni s ovim terminom dok neki trgovci smatraju da treba biti ranije, prije sjetve. Kako god, i u ovom formatu od četiri dana, posjetitelja n... Više [+]