Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Holcim
  • 22.02.2017. 16:30

Holcimov Agrocal dobitnik svjetskih nagrada!

Holcimov Agrocal i Studio Sonda dobitnici su svjetskih nagrada Red Dot i The Dieline! To je dokaz kako kvalitetan hrvatski proizvod upakiran u kvalitetan hrvatski dizajn može osvojiti svijet i vaš vrt.

  • 1.771
  • 82
  • 0

Holcimov Agrocal i Studio Sonda dobitnici su svjetskih nagrada Red Dot i The Dieline! To je dokaz kako kvalitetan hrvatski proizvod upakiran u kvalitetan hrvatski dizajn može osvojiti svijet i vaš vrt.

Holcim Agrocal prah 4 kg dobitnik je prestižne nagrade Red Dot Award: Communication Design, čime je odabran između prijava pristiglih iz ukupno 46 zemalja svijeta.

Temelji Red dot nagrade udareni su još 1955. godine, a danas se smatra jednom od najutjecajnih nagrada u svijetu dizajna. Kako ističu organizatori, cilj nagrade je vrednovanje najoštroumnijih dizajnerskih radova iz svijeta produkt dizajna, komunikacije, ambalaže, pa sve do dizajna koncepata i prototipa. Rad će biti izložen u Red Dot Design Muzeju Berlin/Singapur te u berlinskom Konzerthause, tijekom dodjele nagrada.

Agrocal osvojio i američko tržište

Holcim Agrocal u kreativnoj ambalaži

Holcim Agrocal Ca+Mg prah 4kg osvojio je i američko tržište. Dobitnik je prvog mjesta na natječaju američke The Dieline platforme koja promovira i odabire najbolju ambalažu na globalnoj razini. Tako se našao uz bok proizvoda svjetski poznatih brendova poput primjerice Google-a, NIKE-a ili Marc Jacobsa, a nakon Atlante, bit će predstavljen na putujućim izložbama diljem svijeta.

Holcim Agrocal Ca+Mg prah potpuno je prirodan i ekološki prihvatljiv izvor kalcija i magnezija za brzu i učinkovitu kalcizaciju i povećanje plodnosti tla. Brojnim testiranjima u suradnji s Agronomskim fakultetom u Zagrebu dokazano je da dovodi do povećanja prinosa. Nakon velikih pakiranja, namijenjenih poljoprivrednicima, proizvod je ponuđen i urbanim vrtlarima, u ovom malom pakiranju od 4 kg.

Holcim Hrvatska prošle je godine obilježio 90 godina tradicije, iskustva i znanja. Proizvodi cement, beton, pijesak i šljunak, a Holcimov Centar za inovacije i projekte usmjeren je na stvaranje dodane vrijednosti kupcima, kroz individualno prilagođena rješenja za arhitekte, investitore u građevini, a sve više i u drugim industrijama. U dvije godine tržištu je ponuđeno šest novih proizvoda, između kojih je i ovaj nagrađeni Holcim Agrocal proizvod.

Holcim Agrocal Ca+Mg prah potpuno je prirodan i ekološki prihvatljiv izvor kalcija i magnezija za brzu i učinkovitu kalcizaciju i povećanje plodnosti tla.

Kutija s višestrukom namjenom

Originalno rješenje, posebno osmišljeno za Holcim Agrocal od 4kg, pakira ga u ekološku papirnu, lako razgradivu, ambalažu koja koristi samo jednu boju u tisku. Zatim ga postavlja u drvenu kutiju koja ne podrazumijeva odbacivanje, već ju vrtlari prenamjenjuju i koriste, primjerice, za presadnice, čuvanje alata ili sl. Na kutiji su izrezbarene različite motivacijske izreke što vrtlare nastoji potaknuti na gotovo kolekcionarsko sakupljanje.

Kutije se mogu slagati jedna na drugu, a mogu se iskoristiti za više namjena

Prilikom izrade idejnog rješenja, ključna su načela funkcionalnosti unutar prodajnog prostora: ambalaža je osmišljena tako da se kutije mogu samostalno slagati jedna na drugu, činiti neovisan subjekt te se, u uobičajeno prekrcanim prostorima agrarija, proizvod ne mora boriti za mjesto na polici. Vrlo važan funkcionalan element je i mogućnost lakog transporta od strane kupca.

Kreativne ideje iz tvrtke Studio Sonda

Dizajn Studio Sonda

Studio Sonda je nezavisan kreativan studio za dizajn i komunikacije iz Istre (Vižinada). Zanimaju ih rješenja koja kroz valorizaciju, očuvanje i razvoj mikrosredine mogu poslužiti kao praktičan primjer kako svaka promjena kreće od nas samih, odnosno sredine koja nas okružuje.

Smješteni su ciljano u idiličnom malom selu, a djeluju globalno. Studio Sonda dobitnik je preko 50 domaćih i međunarodnih vrijednih nagrada za dizajn i komunikacije.

Za detalje o primjeni i prednostima kalcizacije kontaktirajte agronoma tvrtke Holcim Damira Žibrina na tel: 098/982-2629.


Tagovi

Holcim Agrocal Nagrada Priznanje The Dieline Red Dot Studio Sonda Kutija


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Fruška gora se uveliko budi. Među skrivenim lepotama je i jezerce u Rivičkom potoku. Ljubičasti cvet je lekoviti plućnjak (Pulmonaria) od kojeg se prave čajevi protiv kašlja. Da li ste znali za ovo jezerce? Foto: Zoran Grco Grčić