Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Vremenska prognoza
  • 16.09.2016. 16:30

Vrijeme je protiv poljoprivrednika

U cijeloj zemlji će prevladavati pretežno oblačno vrijeme, povremeno uz kišu, pa i u obliku pljuskova praćenih grmljavinom.

Foto: pixabay.com, tpsdave
  • 1.503
  • 75
  • 0

U cijeloj zemlji će prevladavati pretežno oblačno vrijeme, povremeno uz kišu, pa i u obliku pljuskova praćenih grmljavinom. Lokalno postoji mogućnost za obilnije pljuskove i to ponajprije u gorju te na Jadranu.

Maksimalna vrijednost temperature zraka na kopnu od 26°C do 29°C početkom te od 19°C do 24°C prema kraju razdoblja (u gorju od 20°C do 24°C početkom te od 16°C do 20°C krajem razdoblja). Minimalna vrijednost temperature zraka na kopnu u granicama od 13°C do 18°C (u gorju od 10°C do 15°C).

Izgledi za Hrvatsku za 16.09.2016-18.09.2016

Maksimalna vrijednost temperature zraka na Jadranu uglavnom od 22°C do 27°C, krajem razdoblja koji stupanj manje. Minimalna temperatura zraka na Jadranu uglavnom od 16°C do 21°C, a u kontinentalnom zaleđu od 13°C do 18°C.

Temperaturne sume posvuda u razini ili malo iznad prosjeka za ovo razdoblje. Očekuju se relativno nepovoljni vremenski uvjeti za obavljanje poljoprivrednih radova na otvorenom.

Foto: pixabay.com, tpsdave


Izvori

Državni hidrometeorološki zavod


Tagovi

Vremenska prognoza Radovi


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

U Gudovcu živo na proljetnom sajmu. Jedni kažu da je skupo, dok drugi troše bez pitanja. Jedni su sretni s ovim terminom dok neki trgovci smatraju da treba biti ranije, prije sjetve. Kako god, i u ovom formatu od četiri dana, posjetitelja n... Više [+]