Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Ljetni snješko
  • 30.07.2016. 18:00

Tuča i nevrijeme - materijal za ljetnog snješka!

Od tuče veličine oraha koja je padala u susjednoj Bosni i Hercegovini, stanovnici su napravili snješka!

Foto: J. Alibegović/avaz.ba
  • 1.608
  • 79
  • 0

Usred ljeta stanovnici Umoljana na Bjelašnici napravili su snješka! Naime, nevrijeme koje je u nedjelju pogodilo Bosnu i Hercegovinu, donijelo je Umoljanima tuču veličine oraha koji je po naselju padao 20-ak minuta. Dosjetljivi stanovnici od napadalog leda napravili su snješka, piše avaz.ba.

Nevrijeme je najviše štete prouzročilo u Općini Vareš gdje je proglašena elementarna nepogoda. Kako navode u Federalnom hidrometeorološkom zavodu, do kraja tjedna i Bosnu i Hercegovinu očekuje nestabilnije vrijeme u odnosu na proteklo razdoblje. U cijeloj zemlji izgledno je prolazno naoblačenje, mjestimično praćeno kišom, lokalnim pljuskovima i grmljavinom.

Foto: J. Alibegović/avaz.ba


Tagovi

Tuča Ljetni snješko


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Poštovani, nekaj mi je napalo ružmarin koji stoji na lođi cijelo vrijeme (već drugu godinu), nisam sigurna dal su uši ili pepelnica od previše zalijevanja? Na svaki način trebam riješiti taj problem pa sam planirala obrezati sve do korijena... Više [+]