Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Agro prognoza
  • 10.07.2016. 18:00

Stiže toplinski udar, izbjegavajte radove u polju

Ako možete, izbjegnite radove na otvorenom do četvrtka kada bi se situacija trebala poboljšati. Dotad nas čekaju temperature do 36C!

Foto: Lovetotakephotos/Pixabay
  • 2.361
  • 117
  • 0

Toplinski udar koji su najavljivali meteorolozi već smo lagano mogli osjetiti danas, no tek nam slijedi vrući tjedan. Naime, u ponedjeljak će biti pretežno sunčano i vruće vrijeme. Poslijepodne je u kopnenom dijelu Hrvatske vrlo mala vjerojatnost za kratkotrajni lokalni pljusak ili grmljavinu. Vjetar većinom slab, ponegdje umjeren južni i jugozapadni, na Jadranu mjestimice u noći i ujutro do umjerena bura, a danju većinom zapadnjak i jugozapadnjak.

Temperature će već od jutra biti od 17 do 22 stupnja, a najviša dnevna od 30 do 36 °C.

Vrelo će biti i u utorak, a Državni hidrometeorološki zavod najavljuje da će tnaj da vrijeme biti najpasnije, posebice na osječkom i karlovačkom području. Ako možete, izbjegnite radove na otvorenom do četvrtka kada bi se situacija trebala poboljšati. Točnije, već u srijedu bi vrijeme moglo biti nestabilnije uz moguće pljuskove i grmljavinu.

Foto: Lovetotakephotos/Pixabay


Tagovi

Agro prognoza Toplinski udar Vruće


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).