Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Vremenska prognoza
  • 29.10.2014. 14:20

Izgledi za Hrvatsku za 31.10.2014-02.11.2014

Vladat će za ovo doba godine povoljni vremenski uvjeti za obavljanje radova na otvorenom.

Foto: freedigitalphotos.net
  • 134
  • 12
  • 0

U kontinentalnim predjelima prevladavat će pretežno do djelomično sunčano te suho i stabilno vrijeme. Maksimalne vrijednosti temperature zraka u nizini uglavnom od 11 do 15°C, a u gorju od 9 do 15°C. Minimalne vrijednosti temperature zraka u granicama od 1 do 6°C. Duž Jadrana se očekuje pretežno sunčano i suho vrijeme. Maksimalne vrijednosti temperature zraka od 16 do 18° C.

Minimalne vrijednosti od 3 do 10°C uz obalu, na srednjodalmatinskim otocima od 10 do 17°C, a u kontinentalnom zaleđu od -1 do 4°C. Temperaturne sume u kontinentalnim predjelima većinom malo iznad razine višegodišnjeg prosjeka za ovo doba godine, dok se u priobalju očekuju ispod razine višegodišnjeg prosjeka. Vladat će za ovo doba godine povoljni vremenski uvjeti za obavljanje radova na otvorenom.

Foto: freedigitalphotos.net


Tagovi

Vremenska prognoza DHMZ Kiša Oblaci Temperatura Povoljni uvjeti za rad


Autor

Ivana Vasic

Više [+]

Terenska reporterka i vanjska suradnica portala Agroklub sa dugogodišnjim iskustvom na hrvatskoj novinarskoj sceni. U slobodno vrijeme bavi se vinogradarstvom i voćarstvom.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Zabranjuju izraze šunka i kobasica za proizvode od biljnih proteina

Francuska je izdala zabranu korištenje izraza kao što su šunka, kobasica, odrezak i sl., za proizvode od biljnih proteina. Vlada time želi regulirati alternative mesu, a...

Više [+]