Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Poljoprivredni horoskop
  • 25.01.2015. 18:11

Vodenjaci najhumaniji poljoprivrednici!

Vaša kombinacija hladnoće, bezobzirnosti i nestabilnosti donijet će zagarantirani uspjeh u 2015.-oj.

  • 1.038
  • 174
  • 0

Polje/staja

Negdje trenutačno postoji ovčica koja je uganula kopito, ili se osjeća tužno, ili je gladna, i eto svi Vodenjaci ovog svijeta imaju histerične slomove koliko suosjećaju s njom. I ne samo s njom, nego i sa svim krticama, voluharicama, poljskim miševima koje nehotice pobiju u polju. Da ne govorimo o Vodenjacima koji su specijalizirali stočarstvo.

Oni su zapravo trebali biti veterinari, ali su kasno to shvatili. Pa ti čim oči otvore udare na plakanje. Ubiju se od plača. Ujutro nateknuti dođu u staju i prave se da je sve u redu. Obično nakon što shvate da su u krivom poslu, farmu pretvore u sektaško new age holističko mjesto gdje životinje mogu trčati do besvijesti.

Voćnjak/vinograd

Obično tad i bankrotiraju jer to nikog ne zanima, i opet plaču. Znači, jednostavno nevjerojatno čudne biljke. Zapravo su dosta smotani, posebno kada je rad u pitanju. Uvijek negdje daleko od svijeta, više su u glavi nego u stvarnosti. Ipak, 2015. će biti urnebesno uspješna za Vodenjake. Tko zna zašto.

Čija ovca crnu vunu prede? Čija zemlja bolje rađa? Kome će smrknuti, a kome svanuti? Odgovore saznajte u šaljivom agrozodijaku za 2015.

Dozlaboga su zadrti i nedokazani pa i fanatični. On kaže idared, ti kažeš granny smith. Obično prije ikakvih radova, prvo zovu seoskog vrača da im posveti vinograd kako bi se karmičko-svemirska energija izjednačila sa čakrama zemlje.

Iako su egoisti do nenormalnih granica, ako nekad nehotice utjerate kombajn u kanal, oni će vas prvi doći izvući.

Mehanizacija

Ne dao bog da im kažete nešto lijepo. Znate, samo oni imaju pravo cijeniti sebe, u njihove hermetički zatvorene tokove misli ne može prodrijeti strani predmet. Ustvari, za njih je svatko u rangu pletača korpi. Vole ekscese i u mehanizaciji pa tako uzimaju sve što je neobično, obično nepraktično - ali da dobro izgleda. Izgovaraju se na ekscentričnost.


Tagovi

Poljoprivredni horoskop Vodenjak


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Nedjeljni obilazak polja ;)