Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Poljoprivredni horoskop
  • 25.01.2015. 18:09

Strijelcima u 2015.-oj prijeti vječno proljeće!

Vaš entuzijazam će ove godine živcirati sve oko vas više nego inače!

Foto: depositphotos.com
  • 1.248
  • 162
  • 0

Polje/staja

A evo nam i ekipe s vrtuljkom u glavi. Ima ih zaista svakakvih, ali eto ugrubo, njima ptice pjevaju i kombajni ispisuju ime na polju. Dakako, njihov pozitivan pogled na svijet u većini ih slučajeva odvede u propast ili kocku. Previše riskiraju. Često posuđuju novac. Često im ga ne vraćaju. Posjeduju DVD kolekciju Plodova zemlje sve od 1958.

Čija ovca crnu vunu prede? Čija zemlja bolje rađa? Kome će smrknuti, a kome svanuti? Odgovore saznajte u šaljivom agrozodijaku za 2015.

Uzalud. Posvete se zemljoradnji i završe u kupleraju. Ako se prije toga ne bace s kombajna žonglirajući s vrećama pšenice. Naivni poput izgubljene dječice, ni ne znaju da se ljudi smiju njima, a ne sa njima. Ove godine prštat će i više nego inače.

Jer, moramo im priznati, imaju sreće. Njhov vladar Jupiter ne dopušta im nijedan krivi korak. Zalete se u jarak, završe (opet) u kupleraju. Bezbrižni, veseli i zato ih svi i mrze.

Voćnjak/vinograd

Apsolutno su netalentirani za sve iole korisno u životu, pa njihovo snalaženje u uzgoju grožđa ovisi jedino o sreći koju sami pokušavaju svakodnevno isforsirati. Ipak, uporni kakvi jesu, oni će entuzijastično nastaviti svoje vječno proljeće sadeći japanske trešnje, sve dok ih vjerojatno ne zaustavi činjenica da su se za vrijeme jahanja po dugi na lipicaneru, zbog previše smijanja zagrcnuli komadićem jabuke iz rajskog vrta u kojem žive. A onda sve ponovno, sa istim žarom.

Mehanizacija

Ambiciozni autsajderi. Površni i neoprezni kakvi jesu, puknut će im guma na prikolici, sletit će pod nečije, ili još gore - vlastite kotače. Ali sa smiješkom na licu. Tko ih ne bi volio. Kupuju crvene traktore. Tko zna zašto. U toj svojoj sumanitosti, ne smeta im ni kad zapnu za banderu i otkinu krilo na prskalici. Njima to uopće nije neki veliki problem.

Foto: depositphotos.com


Tagovi

Poljoprivredni horoskop Strijelac Vječno proljeće


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Čestitamo vam Međunarodni dan mrkve!
Skoro da smo zaboravili na kraljicu mrkvicu, najvažniji sastojak svakog poštenog čušpajza.
Foto: Depositphotos/nblxer