Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Poljoprivredni horoskop
  • 25.01.2015. 18:04

Rakovi neće morati u prosvjede!

Melodrama i egoizam ove će se godine isplatiti.

  • 1.344
  • 152
  • 0

Polje/staja

Neuračunljivi manijaci, kako na polju, tako i u staji. S pripadnicima ovog znaka riskirate da vas sa smiješkom na licu hladnokrvno zatuku, ako ste samo krivo pogledali njihovu pomalo nedoraslu repicu. Zbunjeni, ljubomorni, proturječni i neodlučni, vole znati sve o svima, a o sebi znaju najmanje.

Emocionalno su se sposobni povezati i sa gljivicama na pšenici koje će cijelog proljeća oplakivati. Užasno fiksirani na sigurnost, tuđe neće, svoje ne daju. Nikad od njih velikih farmera, pošto se i od disanja treba dobro odmoriti, a najčešće su začudo, i veliki hipohondri.

Čija ovca crnu vunu prede? Čija zemlja bolje rađa? Kome će smrknuti, a kome svanuti? Odgovore saznajte u šaljivom agrozodijaku za 2015.

Iako emocionalno krhki kao leptirići, raskomadaju vas na šnicle u afektu i sljedeći tren pletu goblene u lokalnoj zadruzi bez da se ičeg sjećaju. Kad krenu prosvjedi, prvi su na liniji. Nemojte ići pješke do Zagreba, ne isplati se. Prosvjedi ove godine ionako neće biti potrebni jer će sve biti ekstra divno. Za plakat.

Voćnjak/vinograd

Melodrama i egoizam u paketu. Upozoravaju vas na svoju ranjivu dušu, a samo bi kukali o svemu što im ne ide - a teško da im išta ide. Svoju slabost utapaju u dobrom vinu, izvlačeći se da im samo treba ljubav. Pecaju vas na održivu poljoprivredu i eko fore, ali to je sve u najvećem broju slučajeva samo parade radi. Ne razumiju se u sorte i nisu stvoreni za poljoprivrednike. No 2015. će za njih učiniti čuda. Osvajat će nagrade na sajmovima, pokupiti sve medalje. Plakat će. Puno. Ali od sreće.

Mehanizacija

Mijenjaju raspoloženje kako se mijenja i klima, često vole reći da su meteoropati. Tako mijenjaju i traktore. Za njih je otpala klateća cijev na rasipaču dovoljan razlog da dignu ruke od života.


Tagovi

Rak Poljoprivredni horoskop Egoizam Melodrama


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Jučer je u osječkom kinu Urania u sklopu aktivnosti centra Europe Direct Osijek održana informativna radionicu na temu dezinformacija i medijske pismenosti. O značaju ovih tema za današnja društva u uvodnom dijelu radionice govoriili su med... Više [+]