Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Poljoprivredni horoskop
  • 25.01.2015. 18:05

Lavovi u 2015. prvi na tržištu!

I 2015. će biti godina dominacije.

Foto: depositphotos.com
  • 1.368
  • 181
  • 0

Polje/staja - Obično vrlo samodopadni, izvan granica normalnosti, očekuju ovacije uz pratnju simfonijskog orkestra i kada pijani s traktorom upadnu u jarak. Kako izuzetno vole soliti pamet, komunikaciju s njima najisplativije je svesti na hvalospjeve o tome kako je njihova krava najljepša u okolici, njihova repa najslađa, a njihove kokoši nesu zlatna jaja, i pritom im se duboko nakloniti jer su vam dopustili minutu svoje pažnje.

Čija ovca crnu vunu prede? Čija zemlja bolje rađa? Kome će smrknuti, a kome svanuti? Odgovore saznajte u šaljivom agrozodijaku za 2015.

Tražite i autogram. Ove godine, kao i svake, zvijezde će im skrojiti najdivnije epizode. Strasti i para faliti neće. Na tržištu za njih konkurencije nema, a gdje god se pojave, ostavljat će snažan dojam.

Većina pripadnika ovog znaka najčešće su i nasilnici, što i ne čudi previše, pošto će ih na fizičke okršaje lako potaknuti sve od kritike na račun kašnjenja sjetve, do nedajbože, tabu teme o upitnoj legalnosti njihove nedavno posijane "industrijske" konoplje.

Voćnjak/vinograd - Svi oni diktatori koji nisu Ovnovi su Lavovi. Najbolje se osjećaju kada mogu neprekinuto maštati o svojoj dominaciji nad svime što se može zasaditi, oploditi, proizvoditi zvukove ili uopće sudjelovati u oksidaciji. Obožavaju vrijeme provoditi u svom voćnjaku, gdje sve nekako ljepše miriši. Idealni učitelji, loši učenici. Vrhunski govornici, nikakvi slušatelji. Ne dao bog da se slažete s njima. Nisu debeli, samo su popunjeni, a vi bi baš mogli smršaviti.

Mehanizacija - Kako ćete prepoznati Lava? Ima najsjajniji traktor u okolici. Kada mu pukne crijevo na utovarivaču, zove Agroklub da napravi članak o njemu.

Foto: depositphotos.com


Tagovi

Lav Poljoprivredni horoskop Egocentrik Dominacija


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Je, odužila se i ta prijestupna veljača, ali Ministarstvo pretjeruje :/