Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Manijak
  • 28.01.2014. 11:29

Horoskop - Jarac (22.12. - 20.01.)

Po Vama - Čovjek je jedina greška prirode

Foto: freedigitalphotos.net
  • 1.414
  • 97
  • 0

Polje/staja - Autoritativni vladar iz sjene baš kao Slavko Linić. Ignorirate sve s čim se ne slažete, teško odstupate od unaprijed zacrtanih normi i pravila. Tvrdoglavi ste do te mjere da Vas rijetki mogu shvatiti. Ne prihvaćate poraz i vraćate se u igru uzdignute glave. Ne praštate nikome, a najmanje ministru Jakovini. Njega smatrate glavnim krivcem za sve nevolje, nepravde, probleme i greške poljoprivredne politike. Učinit ćete sve da ga uništite. Za razliku od Vodenjaka, koji jednostavno ne vide druge ljude te Ovnova, Strijelaca i Lavova koji vole pobjeđivati, Jarac voli ponižavati. Živite za osvetu, a osveta je jelo koje se servira hladno. U kukuruzu ćete imati problema s korovima, a uljarice su Vaš forte za ovu godinu.

Voćnjak/vinograd - Zaštitit ćete trsove i voćke pravovremeno i bez kašnjenja. Proizvođači jabuka, pripazite na savijača. Moguć inspekcijski nadzor u vrijeme berbe. Prijavite berače.

Mehanizacija - Česte kvarove mehanizacije dočekat ćete spremni i nepokolebljivi. Moguća kupnja nekog zelenog traktora preko novog kruga IPARD-a.

Foto: freedigitalphotos.net


Tagovi

Jarac Diktator Zaštita voćaka


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Hrvatska rosé vina osvojila 17 medalja Na najvećem specijaliziranom natjecanju za rosé vina na svijetu Concours Mondial de Bruxelles hrvatski vinari osvojili su17 medalja - 8 zlatnih i 9 srebrnih. Četiri zlatne medalje osvojile su dalmatins... Više [+]