Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Poljoprivredni horoskop
  • 26.01.2016. 17:40

Ovan je budući ministar poljoprivrede!

2016. će za Ovnove biti još jedna godina u nizu u kojoj su opet u pravu!

  • 338
  • 37
  • 0

Polje/staja

Kažu da je za uspjeh u poljoprivredi potrebno strpljenje. Ne i za Ovna. On se od čekanja razboli. Njegov izniman natjecateljski duh tjera ga da uvijek i u svemu pobjeđuje pa je njemu i kombajniranje prilika da pokaže da je najbolji i uništi svoje suparnike. Barem u svojoj glavi. Crveni alarm na ljestvici uzbuđenja svaki put kad padne kiša Ovan nadomješta opuštanjem u vožnji traktorom. Najdraže mjesto za godišnji odmor: Agritechnica.

Voćnjak/vinograd

Ovnovi koji ove godine nisu prošli na natječajima ruralnog razvoja, nerijetko su proveli noć u lokalnoj policijskoj stanici na ispitivanju ili smirivanju. Ne poznaju taktiku i stat će na žulj svakom kom ne trebaju.

Najveća nepravda je za Ovna što nije bio predložen kao kandidat za ministra poljoprivrede, ali takvi tipovi ne staju. Zato je unaprijed spremio kampanju za sljedeće izbore pod nazivom - Ako želite pobijediti, morate prvi proći kroz cilj! Inače je vrlo poznat po kreativnim i nesvakidašnjim poslovicama koje samo njemu dobro zvuče. Prepoznat ćete ga po tome što uvijek prvi komentira svaki članak na Agroklubu, posebno ako se radi o voćarstvu.

Mehanizacija

Svaki drugi Ovan u krizi srednjih godina ponosan je vlasnik Zetora - Ferrarija među traktorima. Onaj koji nije, postat će to ove godine. Na cesti, dok se vozi do benzinske pumpe po gorivo, sa svima se utrkuje, no drugi vozači obično toga nisu ni svjesni. Ovan je vozač koji, iako vozi 60 km/h - redovito pretječe na punoj liniji, prolazi kroz crveno, a kad napravi neki prometni prekršaj, galami i psuje kao da su krivi svi osim njega.

2016. će za Ovnove biti blistava, a napokon će im se isplatiti to što su uvijek u pravu.


Tagovi

Ovan Poticaji Poljoprivredni horoskop Agroklub Ministar


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Zabranjuju izraze šunka i kobasica za proizvode od biljnih proteina

Francuska je izdala zabranu korištenje izraza kao što su šunka, kobasica, odrezak i sl., za proizvode od biljnih proteina. Vlada time želi regulirati alternative mesu, a...

Više [+]