Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Uzgoj konja
  • 04.01.2016. 16:00

Vlasnicima konja isplaćeno 160 tisuća kuna

Agencija za plaćanja isplatila je uzgajivačima konja nešto više od 160 tisuća kuna.

Foto: pixabay.com
  • 541
  • 108
  • 0

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju na temelju Pravilnika o uvjetima i načinu provedbe mjera Nacionalnog programa poticanja provedbe uzgojnih programa za toplokrvne pasmine i uzgojne tipove konja u Republici Hrvatskoj za razdoblje od 2015. do 2020. godine u prošloj je godini isplatila potporu za mjeru Poboljšanje provedbe učinkovitosti uzgojnih programa, petorici korisnika u ukupnom iznosu od 91.550 kuna te za mjeru Potpora uzgoju, programom predviđenih pasmina i uzgojnih tipova konja u prirodnom pripustu, 68.500 kuna koliko je ukupno isplaćeno 41 korisniku.

Korisnici potpore mogu biti, uzgojne organizacije, Nacionalni sportski savez, konjički klubovi te članovi Hrvatskog konjičkog saveza i vlasnici uzgojno valjanih grla.

Foto: pixabay.com


Tagovi

Uzgojni tipovi konja Pasmine konja Nacionalni program Konjički klubovi Hrvatski konjički savez


Autorica

Sandra Špoljar

Više [+]

Autorica i upravna pravnica Sandra Špoljar dolazi iz Koprivnice, gdje je na razne načine, tradicijom i obiteljski, vezana uz poljoprivredu. Godinama je radila kao novinarka u informativnom programu HTV-a te za Plodove zemlje i Agroglas.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Ukrajinski izvoz žitarica je samo 1 milijun tona manji nego prošle godine

Prema Državnoj carinskoj službi, prema podacima od 17. travnja Ukrajina je izvezla 38,608 milijuna tona žitarica i mahunarki od početka sezone  2023/24, od čega je 3,749...

Više [+]